• ROZLÚČKA S PREDŠKOLÁKMI

          • „Dovidenia škôlka milá, veľa si nás naučila...“

            Koniec roka je za dverami a s ním prišiel aj čas rozlúčky. Čas, kedy sme si zaspomínali na krásne strávené chvíle plné zábavy, radosti, ale aj usilovnej práce v našej materskej škole. Naše „usilovné včeličky“ dňa 28. júna vyleteli z úľa. Svojím krásnym programom sa poďakovali nie len pani učiteľkám, ale aj rodičom, ktorí im boli oporou počas celého obdobia stráveného v škôlke. Naším budúcim prvákom prajeme veľa chuti do učenia a trpezlivosti pri získavaní nových poznatkov a vedomostí. A Vám milí rodičia ďakujeme za spoluprácu a podporu počas toho pekného obdobia stráveného s Vašimi deťmi a tiež veľa radosti z usilovnej práce detí.

            Mgr. Mária Ištoňová

          • Informácia o voľnom pracovnom mieste

          • V zmysle § 84  zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov Vás informujeme o voľnom pracovnom mieste pedagogického zamestnanca:

            Názov zamestnávateľa: Základná škola s materskou školou Šarišské Dravce 20

            Adresa: Šarišské Dravce 20, 082 73 Šarišské Dravce

            Kontakt: sardravce.zs@gmail.com, 0908 030931

            Kategória zamestnanca: učiteľ/ka

            Podkategória zamestnanca: učiteľ/ka druhého stupňa základnej školy

            Aprobácie: geografia – občianska náuka – slovenský jazyk a literatúra

            Kvalifikačné predpoklady: odborná a pedagogická spôsobilosť podľa zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 1/2020 Z. z. o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov

            Požadované doklady: žiadosť o prijatie do zamestnania, štruktúrovaný životopis, doklady o vzdelaní, súhlas so spracovaním osobných údajov, čestné vyhlásenie o bezúhonnosti (k dispozícii na stiahnutie v prílohe)

            Iné súvisiace informácie: nástup od 1.9.2022 na dobu určitú do 31.8.2023, 100 % úväzok

            Platové podmienky: od 942,50 €

            Žiadosti o zamestnanie posielať mailom alebo poštou do 22.7.2022, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.

            Príloha: CESTNE_VYHLASENIE_15a.pdf

            RNDr. Pavol Haborák, riaditeľ ZŠ s MŠ Šarišské Dravce

            V Šarišských Dravciach, 13.7.2022

          • NOC V MŠ

          • Krásne obdobie v materskej škole sme ukončili „prázdninami v škôlke“. Že ako to vyzeralo? Bol to večer plný zábavy. Po hrách sme si vychutnali večeru na dekách na školskom ihrisku. Počasie bolo výborné a tak sme sa mohli ešte zahrať na čerstvom vzduchu. A keďže sme mali ešte plno sily a energie, spoločne sme si zatancovali. Rýchla sprcha, večerná hygiena a šup do postele. No ani po pár rozprávkach sme nevedeli zaspať. A tak sme sa len smiali a smiali až sme po čase zaspali.

            Ráno nás už čakali chutné raňajky a aj naše mamky. Zbohom naši prváci. Prajeme Vám krásne prázdniny.

            Mgr. Mária Ištoňová

          • NÁVŠTEVA PRVÁKOV

          • V jedno pekné júnové dopoludnie sme sa rozhodli navštíviť našich prvákov. Spolu s pani učiteľkou nás privítali s úsmevom, dobrou náladou a s množstvom zábavných aktivít. Konečne sme si mohli vyskúšať to, na čo sa už celý rok pripravujeme. A to naozajstnú hodinu matematiky a slovenského jazyka. Neúspechu pri riešení zložitých úloh sme sa nemuseli báť lebo naši kamaráti prváci, nám so všetkým radi pomohli. Krátku prestávku sme využili na oboznamovanie sa s prostredím základnej školy, na ktoré sa už veľmi tešíme. Pani učiteľke ďakujeme za krásny zážitok a našim kamarátom za pekne strávený deň s nimi.

            Mgr. Andrea Mačová, Mgr. Mária Ištoňová