• JESENNÉ PRÁZDNINY

          • Oznamujeme rodičom a žiakom základnej školy, že jesenné prázdniny sa v školskom roku 2022/2023 uskutočnia v termíne 28. a 31. októbra (piatok a pondelok) 2022. Vyučovanie po prázdninách pokračuje 2. novembra (streda) 2022.
            Prevádzka materskej školy bude 28.októbra (piatok) v obmedzenom režime (pre deti, ktoré rodičia prihlásili) a 31. októbra (pondelok) prerušená. Prevádzka po prerušení pokračuje 2. novembra (streda) 2022.

          • Turistická vychádzka

          • Dňa 14.10.2022 sa za slnečného počasia, vybrali deti z MŠ na jesennú turistickú vychádzku do blízkej prírody. Trieda "Žabky" a "Lienky" si zvolili trasu na "Mištrovec", kde sa kochali krásou jesennej prírody. Predškoláci sa vybrali do lesoparku "Kerta", kde si okrem pozorovania jesennej prírody, nazbierali krásne farebné listy a gaštany. Tak ako už zvykom býva, počas krátkej prestávky sa deti posilnili dobrotami z ruksaku a pokračovali v turistike. Všetkým sa vychádzka veľmi páčila a už teraz sa tešíme na ďalšiu. 


            Mgr. Petra Hovančíková

          • Šarkaniáda

          • V stredu 12.10.2022 sa žiaci prvého stupňa opäť spojili na spoločnej akcii pod názvom Šarkaniáda. Žiaci si okrem dobrej nálady priniesli nádherných šarkanov rôznych tvarov, farieb a veľkostí. Vládlo príjemné slnečné počasie, ktoré zdvojnásobilo dobrú náladu. Oblohou sa vznášali motýle, jednorožce, lienky, lietadlá.... Radosť v očiach detí prezrádzala, že Šarkaniáda patrí medzi obľúbené akcie.

            Učiteľky 1.-4.

          • DIVADIELKO GAŠPARKO

          • 7.októbra zavítalo do našej materskej školy divadielko Gašparko s rozprávkou Červená Čiapočka. Deti s nadšením sledovali predstavenie plné vtipných situácii. Nechýbali ani krásne pesničky, ktoré vtiahli publikum ešte viac do deja. Na záver si mohli deti obzrieť bábky-marionety z blízka, čo obohatilo ich poznanie a uspokojilo ich zvedavosť.

            Tešíme sa na ďalšiu rozprávku.

            uč. Martina Haboráková